Apel al Partidului Noua Republică

Apel al Partidului Noua Republică


Apel al Partidului Noua Republică
Comunicat de presă Partidul Noua Republică:
Aţi plecat din România dar aţi vrea să vă întoarceţi? Vreţi să plecaţi pentru că simţiţi că aici nu aveţi nici un viitor?

Avem o ţară dăruită de Dumnezeu cu oameni vrednici şi pricepuţi, cu resurse naturale şi o poziţie geo-strategică de invidiat. De ce suntem, totuşi, la coada Europei în privinţa sănătăţii, a educaţiei, a agriculturii, a infrastructurii, a demografiei? Nu se datorează acest eşec, în primul rând, clasei politice?Veniţi cu noi să apărăm valorile autentice ale democraţiei, să scăpăm de strigoii comunismului, de parlamentarii puşcăriabili şi de borfaşii care controlează administraţia, presa, contractele cu statul.

Doar împreună putem despărţi apele, aici şi acum, în ţara noastră.Născută la firul ierbii, Noua Republică este un manifest proRomânia. Suntem pro caracter, pro hărnicie, pro integritate, pro inteligenţă, pro optimism, pro muncă, pro merit, pro iniţiativă.

Noua Republică se bucură de sprijinul exclusiv al cetăţenilor liberi şi puternici, care şi-au luat viaţa în propriile mâini. Noi nu avem baroni care să ne sponsorizeze.Vă invităm şi pe dumneavoastră să ne daţi o mână de ajutor. Vă mulţumim!

Puteţi găsi toate informaţiile aici : http://www.nouarepublica.ro/donatii. Pentru plăţile directe pe site, nu se plăteşte comision (acesta este suportat de Noua Republică).

 

Apel al Partidului Noua Republică
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s