O nouă dezinformare marca Victor Ponta

Omul acesta a afirmat că Executivul este nevoit să adopte data de 2 Decembrie ca dată a alegerilor parlamentare din cauza Opoziţiei.

Din păcate pentru Victor Ponta, cauza pentru care nu se pot ţine alegeri parlamentare în luna Noiembrie, aşa cum pofteşte partidul socialist, este simplă: Constituţia. Desigur, Guvernul Ponta s-a obişnuit ca prevederile Constituţiei să fie opţionale. Îl asigurăm că dacă le încalcă în continuare, va plăti şi pentru aceste încălcări.

În realitate, există o soluţie perfect constituţională pentru a se evita data de 2 Decembrie, o “dată rea” în calendarul astrologic al domnului Ponta. Alegerile parlamentare se pot ţine la sfârşitul lunii Ianuarie sau la începutul lunii Februarie. Nu este nevoie să ne grăbim, mai ales că între timp domnul Ponta poate să ne demonstreze cât de competent este Guvernul domniei-sale, despre care ne spune că îl va conduce şi după alegeri. Atunci de ce se grăbeşte? 3 Februarie este propunerea Noii Republici. Până atunci, succes la guvernare!

Postat de 

01/09/2012

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s