Liga cinică a traseiștilor

Postat de 

10/09/2012

Forța Civică ar fi presupus atragerea forțelor de dreapta din societatea civilă. Liga cinică a traseiștilor nu entuziasmează pe nimeni.

Electoratul dreptei e inteligent și nu poate fi păcălit. El vrea figuri noi care întrupează valori și propun politici concrete de relansare economică. Va fi un fost ministru PSD al Sănătății de acord cu introducerea standardelor de procedură, de cost și de calitate propuse de Noua Republică? Exclus.

Domnul Ungureanu este o personalitate în care milioane de români și-au pus speranța. Echipa lui MRU trebuia să fie la fel de credibilă ca și liderul. Este?

Sub presiunea timpului, MRU a fost obligat să accepte soluții neinspirate. Păcat. Timpurile excepționale impun pesemne măsuri excepționale.

Mă revoltă și mă deprimă însă faptul că oameni care, în 2009, îl plimbau pe Mircea Geoană la casa lui Sorin Ovidiu Vântu vor să reprezinte suflul nou al dreptei.

Domnul Ștefan Pirpiliu a făcut niște declarații ambițioase – mă întreb de ce a plecat din PDL abia acum trei săptămâni?

Noua Republică a refuzat din principiu – iar domnul Vasile Blaga știe asta – practica prozelitismului. Încrederea între parteneri se câștigă plecând de la loialitate. O nouă politică presupune căutarea tipului de om vrednic și priceput, întotdeauna loial unor valori și partide cu principii și doctrină (iar nu doar loial sie-și).                                                                                                                                            FOTO: Mediafax / Raul Ştef

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s