Cripto-bolșevismul Guvernului USL: atac la proprietatea privată!

Postat de 

15/09/2012

Noua Republică luptă pentru taxe mici şi legi aspre. Socialiștii români sunt îngăduitori cu borfașii, dar necruțători cu cei care muncesc și agonisesc pentru familie și comunitate.

Prin vocea secretarului de stat Liviu Voinea, am fost anunțați că o casă moștenită de la părinți, bunici sau orice altă rudă va fi suprataxată. În numele “solidarității” spune reprezentantul Leviatanului – dl Liviu Voinea.

În percepția guvernanților nășiți de mătușa Tamara, o banală moștenire este percepută ca element de lux – bordeiul, eventual, e tratat ca o piscină! O casă modestă la țară va fi considerată casă de vacanță. Cu aroganța specifică stângii, dl Voinea declară: “îți dau un timp – 6 luni sau 1 an – în care trebuie să faci o alegere: sau păstrezi moștenirea și plătești impozit ca pentru a doua casă, sau, dacă nu, o vinzi”. Atac la proprietate, atac la familie, atac la adresa comunităţilor naturale şi a solidarităţilor intergeneraţionale!

Să ne imaginăm un tânăr de 13 ani căruia îi moare tatăl într-un accident de mașină. Prin testament, îi revine o casă drept moștenire, dar adolescentul nu are bani să plătească taxele cuvenite agenților fiscali. Ce va face dl Voinea în numele “solidarității” cu cei săraci și obidiți? Va confisca proprietatea moștenită? Statul-opresor penalizează generozitatea, afecţiunea între rude şi logica firească a acumulării. Statul intervine abuziv în vieţile noastre şi ne fură. Taxa pe moștenire e inventată ca o taxă pe viciu.

Jos labele de pe proprietate, domnilor Ponta, Georgescu & Voinea! Pentru Noua Republică, ordinea proprietăţii private nu e un moft, ci e intangibilă şi sacrosanctă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s