Valeriu Todiraşcu: Căutăm oameni mai buni decât noi

Valeriu Todiraşcu, Prim-vicepreşedinte Partidul Noua Republică şi Senator în Parlamentul României :

Noi cei implicați în Partidul Noua Republică suntem oameni care nu am făcut până acum politică. Suntem o construcție autentică, nu contrafăcută, pornită dintre cetățeni și pentru cetățeni. Nu avem legături cu structurile fostului sistem totalitar sau actualului sistem aflat în permanentă tranziție. Avem obiective politice pe termen scurt, mediu și lung.

Prin acțiunile noastre propunem cetățenilor posibilitatea de a guverna această țară și a schimba în bine viața cetățenilor. Căutăm oameni mai buni decât noi cărora să le oferim posibilitatea de a se implica în politică. Le vom evalua obiectiv capacitățile și îi vom ghida spre locul în care vor fi potriviți în administrația României: la nivel local, județean, regional, guvernamental, parlamentar și prezidențial. Am elaborat mecanisme prin care oameni de valoare și cu o vastă experiență – în administrație, experți în anticorupție, specialiști în ecomonie, externe, cultură și orice alte domenii – vor scolariza membrii Noii Republici pentru a reuși să guverneze mai bine această țară.

Invităm toți cetățenii de bună credință să ni se alăture. Invităm pe toți cei care dețin expertize în diverse domenii să ne comunice disponibilitatea lor pentru a le putea oferi forma cea mai potrivită de transfer a expertizei sau a implicării lor în politică.

Partidul Noua Republică își propune astfel să contribuie cu o ofertă proprie la crearea unei noi clase politice în România, care la rândul ei să fie capabilă să ne ofere nouă tuturor o altfel de Românie.

Căutăm oameni mai buni decât noi !

e-mail: s.g@nouarepublica.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s