Luni, 27 mai, Mihail Neamţu vine la Galaţi

Luni, 27 mai, la invitaţia Filialei Judeţene Galaţi a Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu va fi prezent în Galaţi pentru o serie de evenimente publice şi întâlniri cu membrii şi simpatizanţii gălăţeni ai Partidului Noua Republică.

Începând cu ora 11:30, în sala de conferinţe a Hotelului Mercur, Preşedintele Mihail Neamţu şi reprezentanţii Filialei Judeţene Galaţi a Noii Republici vor susţine o conferinţă de presă.

De la ora 17:00, în cadrul elegant al Hotelului Mercur, vă invităm la o lansare de carte sub semnul prieteniei: Credinţă şi raţiune. Dialoguri, contradicţii, împăcări, autor Mihail Neamţu.invitatie lansare carte Neamtu 2

Cartea explorează raportul între tradiţie şi modernitate, Statul secular şi comunităţile oamenilor liberi şi virtuoşi, dar şi criza valorilor în post-comunism.

Volumul conţine interviuri realizate de Mihail Neamţu cu personalităţi importante ale culturii europene şi nord-americane, precum Andrew Louth, Hugo Tristram Engelhardt jr., Andrei Pleşu, Jean-Luc Marion, Sorin Antohi, Ilaria Ramelli sau Bogdan Bucur. În debutul cărţii, un interviu inedit cu Andrei Pleşu.

Alături de Mihail Neamţu vor lua cuvântul Conf. Dr. Silviu Lupaşcu şi Lector Dr. George Enache.

    De la ora 18:00, în sala de conferinţe a Hotelului Mercur, vă aşteptăm la conferinţa-eveniment Sclavie sau libertate? România după marele jaf, susţinută de Mihail Neamţu, liderul celui mai tânăr şi curat partid din România.

310100_10200314526800760_2022186856_n

 De ce suntem săraci? De ce tinerii n-au locuri de muncă? De ce medicii români părăsesc țara noastră? Cine ne-a furat de 23 de ani? Avem oare lideri curajoși care vor conduce poporul din sclavie către libertate? – sunt câteva din întrebările care, pornind de la constatarea că Furatul Ucide, circumscriu tematica conferinţei.

 Vă invităm să aflăm împreună cum se manifestă libertatea în educaţie, cât de liberă este economia, presa şi, nu în ultimul rând, ordinea noastră politică.

Informaţii suplimentare, Cristina Dobreanu tel. 0724149358

https://www.facebook.com/events/155783761267052/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s