Preşedinţia se înnoieşte cu informatorul Răzvan Murgeanu

Politica românească se înnoiește la vârf. Plagiatorul Ponta defilează cu Șova, Bănicioiu şi pușcăriabilii Dragnea sau Fenechiu. La Cotroceni, în schimb, se vorbea despre o deschidere europeană.

14 Ianuarie 2012: aproape trei sute de CV-uri ale unor tineri absolvenți români de studii în străinătate au fost depuse la Administrația Prezidențială pentru cele trei posturi vacante de consilier de stat. Rezultatul?

10 Iunie 2013: Răzvan Murgeanu este angajat consilier prezidențial la Cotroceni.

Cine este Răzvan Murgeanu?

Răzvan Murgeanu

Fost informator al Securității și partener de afaceri cu Puiu Popoviciu, trimis în judecată de procurorii DNA pentru o afacere controversată cu terenuri în Băneasa în valoare de aproximativ 100 milioane de dolari.

E oare și asta o mișcare populară? În acest fel dorește Traian Băsescu să renască încrederea cetățenilor în clasa politică? E un demers menit să-i insipire pe acei zeci de tineri români cu doctorate la Harvard? E o probă a meritocrației? Întrebăm ca ignoranţi, căci sigur ne scapă înalte rațiuni de Stat și calcule de interes național…

Ne amintim şi cazul celor 149 de bursieri trimişi pe bani publici de Guvernul Tăriceanu să studieze la universităţi prestigioase din străinătate pentru ca la întoarcerea în ţară să le fie refuzate funcţiile promise prin contract.

Noua Republică denunţă casta politico-administrativă care blochează accesul tinerilor instruiţi la funcţii de răspundere în aparatul bugetar şi se angajează să propună măsuri concrete în sensul depolitizării administraţiei publice.

http://www.nouarepublica.ro/presedintia-se-innoieste-cu-informatorul-razvan-murgeanu/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s