Ponta, du-te după Fenechiu!

Guvernul plagiatorului Ponta stabileşte o nouă premieră ruşinoasă în Europa: cel dintâi ministru în funcţie care este condamnat pentru fapte de corupţie.

Relu Fenechiu

În ciuda protestelor vehemente ale societăţii civile şi instituţiilor europene, în ciuda solicitărilor repetate ale Noii Republici de demitere a puşcăriabilului Fenechiu, Victor Ponta a preferat să îl ţină în funcţie până în ultima clipă, încercând în ultimă instanţă să influenţeze decizia judecătorilor printr-o serie de declaraţii scandaloase.

Demisia lui Fenechiu (asupra căreia planează încă incertitudinea) ar reprezenta doar o palidă consolare pentru ruşinea pe care românii sunt obligaţi să o suporte de la instalarea plagiatorului în fruntea Executivului.

Noua Republică a dezvăluit în premieră noile acuzaţii de plagiat la adresa lui Victor Viorel Ponta care au declanşat un nou scandal cu implicaţii internaţionale. România nu-şi va putea reface imaginea zdruncinată atât timp cât în fruntea Guvernului va rămâne un individ care şi-a obţinut diploma de doctorat prin furt intelectual.

Noua Republică salută curajul magistraţilor de la ÎCCJ care nu s-au lăsat intimidaţi de presiunile guvernanţilor şi atacurile repetate ale alianţei socialiste la adresa independenţei justiţiei. Chiar dacă decizia nu este încă definitivă, zilele fostului ministru în libertate sunt numărate.

http://www.nouarepublica.ro/ponta-du-te-dupa-fenechiu/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s