Cinci argumente și tot atâtea mulțumiri

Stimată Doamnă, Stimate Domn,

Bunicii și părinții Dumneavoastră au fost victimele totalitarismului comunist.

Astăzi sunteți un cetățean al lumii libere. V-ați bucurat de-a lungul vieții de sprijinul și încrederea unor oameni generoși. Vă chem, de aceea, să investiți în caractere, în inteligență și în viitorul politic al României!

   Mihail Neamţu 6    Sprijiniți Noua Republică și veți investi în caractere: acolo unde alții n-au avut curajul și puterea să creadă în noutate, liderii Noii Republici au înfruntat obstacolele birocratice, financiare sau mediatice. Oamenii care au născut acest partid posedă un excelent ADN politic. Investiți așadar într-un material genetic de calitate al oamenilor temeinici, răbdători și curajoși.

Sprijiniți Noua Republică și veți investi în inteligență antreprenorială. Încă din vara lui 2011, Noua Republică a identificat nevoia unei alternative la PDL și USL.  Suntem cei dintâi care am vorbit și am acționat la firul ierbii, plecând de la cetățenia activă și dragostea față de România. Am crescut organic, firesc, fără sprijin din establishmentul politic și fără bani murdari. Am fost mereu intransigenți, dar și deschiși la dialog.

Sprijiniți Noua Republică și veți investi în tinerețe. Ca partid cu o medie de vârstă sub 40 de ani, noi suntem viitorul României. Mizăm pe electoratul dinamic, activ, aducător de plus-valoare în societatea românească. Tinerețea va juca un rol important în participarea Noii Republici la alegerile europarlamentare sau prezidențiale din 2014.

Sprijiniți Noua Republică și veți investi în curăție. Niciun lider al Noii Republici nu poate fi acuzat de corupție. Nicio personalitate a Noii Republici n-a fost angrenată în structuri de putere compromise sau controversate. Campania pentru Europarlamentarele din 2014 va începe fără tinichele, poveri sau moșteniri negative. Oferim românilor soluții, nu explicații pentru falimentul actual.

Sprijiniți Noua Republică și veți investi în eficiență. În doar cinci luni de existență, am devenit partenerii Alianței Conservatorilor și a Reformiștilor Europeni (AECR). În perioada martie-mai 2013, creșterea în procente a partidului Noua Republică a fost de 100% lunar. La o participare redusă de numai 30% (votul pentru Europarlamentare în 2009), Noua Republică ar avea astăzi între 4 și 5% (conform ultimului sondaj Adevărul).

În condițiile limitărilor logistic-financiare specifice oricărui început, creșterea Partidului nostru probează un succes evident în comunicarea mesajelor noastre în favoarea libertății economice. Ne dorim pentru partid un plus de eficiență managerială. Atragerea finanțării curate, descoperirea a noi lideri naționali și locali, creșterea vizibilității, dar mai ales paza urnelor de vot în 2014 sunt prioritățile noastre.

Contextul intern e favorabil unei creșteri pe termen scurt și mediu: erodarea puterii USL se face în sprijinul nostru, al celor nepătați și necompromiși.

Vă chem să investiți în caractere, în inteligență antreprenorială, în tinerețe. Cu Noua Republică, România are mai mult viitor.

Al Dumneavoastră,

Mihail Neamţu

 DoneazăE-mail: donatii@nouarepublica.ro

ASOCIAȚIA NOUA REPUBLICĂ

Adresa: Municipiul București, Aleea Târgu Neamț, nr.1, bl. D9, sc.B, et.4, ap.20, sector 6

Cod fiscal: 29478470

Cont RON: RO13INGB0000999902834823

Cont EUR: RO17INGB0000999902834848

Cont USD: RO76INGB0000999902834853

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Sucursala: ING Office Cotroceni, str. Zării, nr.13, parter, sector 5, București

Pentru modulul online vă rugăm să accesaţi pagina de donaţii. Vă mulţumim!

http://www.nouarepublica.ro/cinci-argumente-si-tot-atatea-multumiri/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s