Dragnea: locul tău e lângă Fenechiu!

Postat de

| 15/07/2013

De la revoluția bunului simț la rivoluția bunului plac: ăsta e destinul implacabil al PNL. E bine că procurorii i-au urat la mulți ani pungașului penelist. Din spatele gratiilor, Relu de la Sculărie va număra contractele-țeapă pe care le-a dat Statului român și, deci, nouă tuturor cetățenilor.

USL

Sper ca aerul de imunitate care pare să-l înconjoare pe Dragnea să fie spulberat în câteva luni. Nu de alta, dar am trecut recent prin două județe din sudul țării – pe unde USL domnește cu scoruri nord-coreene – și am avut sentimentul acut al tiraniei: oameni tăcuți și resemnați, priviri stinse, multă apăsare și derută.

Baroni de tipul Dragnea, Mazăre, Oprișan sau Ciupercă – sprijiniți până recent de Trustul Intact – au băgat frica în milioane de români. O teamă de tip sovietic se insinuează în zeci de instituții ale Statului: frica să nu fii dat afară, să nu vină controlul abuziv al Fiscului.

Noua Republică se luptă între vocația construcției la firul ierbii (în teritoriu) și obligația de-a face Opoziție la București, de-a insista așadar pe o comunicare la nivel național.

Ceea ce vă putem spune, cu certitudine, este că nu vom ierta nicio abatere a Uniunii Sovietice Socialist-Liberale. Niciun blat, niciun pas înapoi!

Dragnea: locul tău e lângă Fenechiu!

http://www.nouarepublica.ro/dragnea-locul-tau-e-langa-fenechiu/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s