Vrem să facem oraşul mai curat.

Membrii Partidului Noua Republică, Filiala Galaţi, alături de inimoşi voluntari, vor desfăşura sâmbătă, 3 august, o acţiune de ecologizare în cartierul Ţiglina 3.

DSCN1306Îi invităm pe cei mici, pe bunici şi părinţi, dar mai ales pe tinerii gălăţeni, să vină alături de noi pentru un oraş curat, sâmbătă, 3 august, ora 10:00, la ” Capătul lui 9”, ultima staţie de autobuz a traseelor 9 şi 104, Ţiglina 3.

Acţiunea are ca scop curăţarea trotuarelor, a parcurilor, a locurilor de joacă pentru copii şi a spaţiilor verzi din cartierul Ţiglina 3. Nu ne vom limita însă doar la a face curăţenie în urma celor cu mai puţin bun simţ, pentru ca în câteva zile mizeria să troneze din nou.Vom sta de vorba cu locuitorii din zonă, le vom oferi fly-ere motivaţionale Eu vreau un oraş curat, în scopul sensibilizării şi al responsabilizării faţă de aspectul cartierelor în care locuiesc.

De asemenea, acolo unde este cazul, vom aduce la cunoştinţa administraţiei locale existenţa unor focare de mizerie şi infecţie care necesită intervenţia serviciului public Ecosal. În urma ecologizării desfăşurate în Ţiglina 2, Noua Republică Filala Galaţi depus la registratura Primăriei Galaţi adresa înregistrată cu numărul 32055/17.07.2013, prin care am solicitat curăţarea intrândului cu scări din imediata apropiere a staţiei de autobuz din Ţiglina 2, transformat în WC public.

164978_509094602495386_2040245170_nMenţionăm că ecologizarea din Ţiglina 3 este a treia acţiune dintr-o campanie ce va cuprinde toate cartierele municipiului Galaţi, plaja de pe malul tulcean al Dunări şi digul dintre Galaţi şi Brăila.

Informaţii suplimentare la https://www.facebook.com/events/464225590336161/?fref=ts

 Echipa P.N.R. asigură saci menajeri, mănuşi de menaj dar şi apă pentru voluntari.

Vă aşteptăm în Ţiglina 3, la “Capătul lui 9”, pe 3 august, ora 10:00, să facem oraşul mai curat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s